Fakturering

Livsnerven i varje företag!
Du är här:

Fakturering

Livsnerven i varje företag är att få betalt för de varor eller tjänster man sålt via fakturering. Det är viktigt att fakturor skickas ut och att mottagaren betalar i tid. En faktura är ett hantverk där alla uppgifter ska finnas med och varan eller tjänsten ska specificeras. Vi kan sköta allt detta åt er, och se till att ni får betalt.

Deklarationer, privat och företag

Du kan tjäna mycket pengar på att känna till alla rättigheter till avdrag i deklarationen, oavsett om du är privatperson eller driver ett företag. Men att sätta sig in i skattesystemet kräver utbildning och tidskrävande studier. Vi är specialiserade på skattereglerna och kan lätt se vilka rättigheter och skyldigheter ni har. Genom att anlita oss missar ni inga viktiga avdrag och kan få mer tillbaka på skatten.

Assistans med betalningar via Kronofogden

Kunder som inte betalar skadar hela verksamheten. Inget företag har råd att utföra tjänster eller skicka varor som man inte får betalt för. Det kommer alltid att finnas kunder som inte betalar som de ska, men ni har rätt till era pengar. Att vända sig till Kronofogden kan vara tidsödande och mycket komplicerat då ni t. ex. måste lämna in dokumentation och driva ert fall. Ta hjälp av oss så effektiviserar vi detta arbete.

Krångliga blanketter

Kontakter med myndigheter medför ofta att man måste fylla i besvärliga blanketter. Företagare måste löpande fylla i och skicka in olika former av blanketter. Blir det fel kan ni få problem med berörd myndighet eller en massa merjobb. Varje gång ni ska fylla i en blankett så behövs kunskap om vad som krävs. Låt oss hjälpa er med detta så kan ni spara mycket tid.